Limpor

Formbröd Levain
Vårt goda Levainbröd gjord som formbröd! En smidigare form, enkel att skära och supergod att rosta. Finns både med och utan vallmofrön på toppen!
Grahamslevain
Grahamslevain är ett halvgrovt bröd med ljuvlig surdegskaraktär.
Ost & olivbröd
Ljuvligt ljust surdegsbröd med kalamataoliver,gröna oliver, emmenthalerost. Njut före maten eller på picnic i det gröna!
Surdegsbaguette
Klassik fransk surdegsbaguette med hård lite seg skorpa och luftigt inkråm, gott helt enkelt!
Danskt rågbröd
Ett dejligt äkta rågbröd med massor av krossad råg, solrosfrö och linfrö, kompakt, hållbart, smakrikt och väldigt gott! Perfekt till smörrebröd eller räkmacka!
Levain
Vår klassiska levain har en lång kalljäsning och hanteras varsamt vilket ger brödet stora luftbubblor och karaktärisktisk smak.
Valnöt
Grovt rågbröd med massor av valnötter vilket ger en fantastisk smak – en favorit hos många!
Riche
Vetesurdeg, honung och ekologiskt vetemjöl ger ett fantastiskt ljust bröd som ger mersmak.
Kamut
Kamut är en gammal proteinrik vetesort med en lite nötaktig ton i smaken. Detta ger kamutbrödet ytterligare en dimension i smak.
Dinkel
Ett smakrikt halvgrovt bröd på karaktäristiskt grovt dinkelmjöl.
Fröbröd
Massor av solrosfrö, pumpa och linfrö ger crunchy textur och smak.
Rågarnold
Rågarnold är relativt neutral i smak men innehåller ändå både rågskållning och surdeg. En limpa som älskas av alla, även barnen.
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. Läs mer om cookies och vår integritetspolicy.