Limpor

Ost & olivbröd
Ljuvligt ljust surdegsbröd med kalamataoliver,gröna oliver, emmenthalerost. Njut före maten eller på picnic i det gröna!
Surdegsbaguette
Klassik fransk surdegsbaguette med hård lite seg skorpa och luftigt inkråm, gott helt enkelt!
Danskt rågbröd
Ett dejligt äkta rågbröd med massor av krossad råg, solrosfrö och linfrö, kompakt, hållbart, smakrikt och väldigt gott! Perfekt till smörrebröd eller räkmacka!
Levain
Vår klassiska levain har en lång kalljäsning och hanteras varsamt vilket ger brödet stora luftbubblor och karaktärisktisk smak.
Valnöt
Grovt rågbröd med massor av valnötter vilket ger en fantastisk smak – en favorit hos många!
Riche
Vetesurdeg, honung och ekologiskt vetemjöl ger ett fantastiskt ljust bröd som ger mersmak.
Italienare
Kavlat och vikt för att ge mesta möjliga smak. Har en len surdegskaraktär med smak av durumvete.
Kamut
Kamut är en gammal proteinrik vetesort med en lite nötaktig ton i smaken. Detta ger kamutbrödet ytterligare en dimension i smak.
Dinkel
Ett smakrikt halvgrovt bröd på karaktäristiskt grovt dinkelmjöl.
Fröbröd
Massor av solrosfrö, pumpa och linfrö ger crunchy textur och smak.
HMD
En äkta tysk surdegslimpa som har jäst helt på sin egen surdegskraft vilket ger en tydligt syrlig smak!
Rågarnold
Rågarnold är relativt neutral i smak men innehåller ändå både rågskållning och surdeg. En limpa som älskas av alla, även barnen.
Rostad råg/havre
Den rostade havren, rågmjölet och surdegen ger brödet en tydlig rostad karaktär med mycket syra.
Rostad solros
Solroskärnorna är lagom rostade för att få en nötig smak, rågmjölet och surdegen ger fin karaktär.
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. Läs mer om cookies och vår integritetspolicy.